U srcu Zagorja otvoren luksuzni glamping resort

Investicija u Termama Tuhelj vrijedna tri milijuna eura realizirana je u suradnji s austrijskim partnerom Gebetsroitherom, tvrtkom s gotovo četrdesetogodišnjom tradicijom u kreiranju kamp odredišta najviše kvalitete

499
Glamping Village

U Termama Tuhelj otvoren je Glamping Village, novi glamping resort s pet zvjezdica u koji su uložena tri milijuna eura. Investicija je realizirana u suradnji s austrijskim partnerom Gebetsroitherom, tvrtkom s gotovo četrdesetogodišnjom tradicijom u kreiranju kamp odredišta najviše kvalitete.

Glamping Village nudi 36 modernih mobilnih jedinica, wellness, whirlpool, saune i sobe za masažu. Sjajna je nadogradnja na kamp Vita otvoren prošlog ljeta, prvi kamp s pet zvjezdica u kontinentalnoj Hrvatskoj. Svi sadržaji kampa, ali i atrakcije u Termama Tuhelj – od Svijeta sauna, preko bogate wellness ponude do Vodenog planeta s bazenima i adrenalinskim toboganima – na raspolaganju su gostima Glamping Villagea.

“Imamo jasne ciljeve, viziju i strategiju što potvrđuje i novi glamping resort, koji će uskoro, uvjeren sam, biti pun gostiju. Znamo da smo na dobrom putu, prošle godine ostvarili smo deset milijuna eura prihoda i 136 tisuća noćenja, gotovo trećinu u Krapinsko-zagorskoj županiji. Kontinuiranim ulaganjem iz godine u godinu podižemo ljestvicu kvalitete i odgovaramo na zahtjeve turističkog tržišta, pozitivno gledamo na budućnost i u ovim nesigurnim vremenima koja su nas usporila, ali nas nisu zaustavila u realizaciji naših planova”, istaknuo je Vasja Čretnik, direktor Terma Tuhelj na svečanom otvorenju luksuznog Glamping Village.

Lokalno kao adut koji čini razliku

Glamurozno kampiranje je posljednjih godina globalan trend i odgovor na sve veću potrebu ljudi za povratkom prirodi. U ovoj priči iz Hrvatskog zagorja upravo je lokalno adut koji čini razliku. Naime, svaka kućica nosi ime poznatog zagorskog lokaliteta, kao i preporuke za znamenitosti koje u Krapinsko-zagorskoj županiji vrijedi posjetiti.

>>Stanka i Jurica Jagar: Glamping oaza kao uvertira u ostvarenje vlastitog sna

>>Terme Tuhelj otvorile kamp za trendsettere

Od početka poslovanja Termi Tuhelj 2003. obnovljen je i izgrađen wellness hotel Well, uređeni su Svijet sauna i SPAeVITA centar, sportska dvorana, izgrađeni su vanjski i unutarnji bazeni Vodenog planeta, novi kongresni centar, otvoren je Hostel Vila i rekonstruiran je mural Ede Murtića na Vodenom planetu.

Otvaranju Glamping Villagea prisustvovali su hrvatski predsjednik Zoran Milanović, krapinsko-zagorski župan Željko Kolar i slovenski ministar za ekonomski razvoj i tehnologiju Zdravko Počivalšek.