Terme Tuhelj otvorile kamp za trendsettere

Trendsetteri ne traže samo odmor u prirodi, nego i pregršt dodatnih sadržaja, sjajnu zabavu, dobru hranu, blizinu urbanih središta, opuštajuće tretmane, a to je upravo ono što im nudimo, poručuje Vasja Čretnik, jedan od direktora Termi Tuhelj

195
Kamp Terme Tuhelj

U Termama Tuhelj otvoren je kamp Vita, prvi s pet zvjezdica u ovom dijelu Hrvatske. Na više od 20 tisuća četvornih metara prostiru se dvije zone s 56 kamp parcela i dodatne dvije noćne za kratak boravak. Dvadeset parcela otvoreno za posjetitelje tijekom cijele godine.

Tu su restoran i bar, kamp servis, prostor za kupanje kućnih ljubimaca, sanitarne prostorije prilagođene osobama s invaliditetom, obiteljske kupaonice, svlačionice, igralište za djecu, tereni za mini golf i tenis. Dizajn kampa potpisuje zagrebački Abstracto Studio koji je, navodi se u priopćenju Termi Tuhelj,  “prepoznatljiv urbani pečat utkao u svaki detalj kampa”.

U najavi još trideset kućica

“Budući da je kampiranje iznimno popularno u svijetu, naš kamp je još jedan snažan turistički adut, posebno atraktivan mlađoj, trendsetterskoj populaciji. Oni ne traže samo odmor u prirodi, nego i pregršt dodatnih sadržaja, sjajnu zabavu, dobru hranu, blizinu urbanih središta, opuštajuće tretmane, a to je upravo ono što im nudimo“, poručuje Vasja Čretnik, jedan od direktora Termi Tuhelj.

Unutarnji i vanjski bazeni, wellness ponuda u sklopu hotela Well****, gastronomski sadržaji brojnih restorana, vrhunska vina, kulturno nasljeđe, jedinstvena priroda, te blizina autoputa, dodatne su prednosti novoga kampa i Terma Tuhelj koje iz godine u godinu bilježe sve bolje rezultate, ističe se u priopćenju.

>>Pogledajte kako izgleda prvi kamp s pet zvjezdica u Dalmaciji

>>Stanka i Jurica Jagar: Glamping oaza kao uvertira u ostvarenje vlastitog sna

Naime, u prvih šest mjeseci ostvaren je prihod od 32,8 milijuna kuna, što je čak 20 posto više nego u prvoj polovici 2018., a do kraja godine procjenjuje se porast prihoda za oko 18 posto. Više od polovice posjetitelja pristiže iz zapadne Europe, a od početka godine zaključno sa zadnjim danima lipnja Terme Tuhelj ostvarile su oko 51 000 noćenja.

“Otvorenjem kampa Vita završena je prva faza renoviranja nekadašnjeg kampa u Termama Tuhelj. Iduće godine slijedi druga faza koja će uključivati izgradnju luksuznog naselja s još 30 luksuznih kućica, kao i dodatnih sadržaja koji će obiteljima omogućiti pravi doživljaj, a parovima uživanje u wellness sadržajima u prirodi“, naglašava Florjan Vasle, jedan od direktora Termi Tuhelj te ističe kako će ukupna vrijednost investicije iznositi između 2,5 i tri milijuna eura, ovisno o visini udjela strateškog partnera.