HT donirao 4 mil kuna Klinici za infektivne bolesti „Dr. Fran Mihaljević“

"Korporativna odgovornost i društveni angažman sastavni su dio poslovanja Hrvatskog Telekoma, a donacijom Klinici za infektivne bolesti “Dr. Fran Mihaljević”, željeli smo dati svoj doprinos i podržati  daljnje napore na suzbijanju epidemije", istaknuli su iz HT-a

84
Hrvatski Telekom donirao
HT donirao 4 milijuna kuna Klinici Dr. Fran Mihaljević

Hrvatski Telekom donirao je Klinici za infektivne bolesti „Dr. Fran Mihaljević“ četiri milijuna kuna s ciljem pomoći u borbi protiv koronavirusa, izvijestilii su iz HT-a.

„Svakog dana svjedočimo herojskim djelima liječnika, medicinskih sestara, medicinskih djelatnika i svih koji u ovim teškim okolnostima bespoštedno rade za opće dobro. Ovom donacijom želimo dati svoj doprinos, a Kliniku za infektivne bolesti „Dr. Fran Mihaljević“ odabrali smo jer je riječ o instituciji koja je od prvog dana na prvoj liniji obrane i čiji angažman nas je sve zadužio“, poručio je Kostas Nebis, predsjednik Uprave Hrvatskog Telekoma.

Ravnateljica Klinike za infektivne bolesti “Dr. Fran Mihaljević” prof.dr.sc. Alemka Markotić, dr.med. zahvalila se na donaciji: “U ime svih zaposlenika bolnice i u svoje osobno ime zahvaljujem Hrvatskom Telekomu na donaciji koja će nam u fazi najintenzivnije borbe protiv COVID-19 omogućiti još bolje uvjete za liječenje pacijenata“.

>>A1 Hrvatska donirala opremu vrijednu 1,5 milijuna kuna za KB Dubrava

>>PBZ grupa donirala je 3,5 mil kuna zagrebačkim bolnicama