Prijava na Combis try{code}catch hackathon do 30.travnja u 23:59 sati

Najbolji studentski timovi će imati priliku prezentirati svoja rješenja svim sudionicima konferencije i boriti se za glavnu nagradu od 20.000 kuna.

29
try{code}catch

Prijave na treće izdanje try{code}catch hackathona, 24-satnog natjecanja u programiranju za studente koje organizira Combis, vodeći pružatelj IT usluga u Hrvatskoj, traju još samo tri dana. Prijave se službeno zatvaraju u ponedjeljak, 30. travnja u 23:59 h nakon čega će stručni žiri hackathona odabrati timove koji će se natjecati 23. i 24. svibnja u Poreču.

Ove godine se try{code}catch hackathon po prvi puta održava u sklopu 12. Combis konferencije u Poreču, a studenti će kao sudionici hackathona imati priliku biti dijelom jedne od vodećih ICT konferencija te steći nova znanja i iskustva iz IT svijeta.

>>Digitalna transformacija postavlja nove izazove pred IT

Hackathon je namijenjen svim redovnim i izvanrednim studentima u Hrvatskoj. Tri najbolja rješenja hackathona imat će priliku prezentirati svoje ideje pred svim sudionicima Combis konferencije, osvojiti glavnu nagradu u iznosu od 20.000 kuna (za najbolji tim) i pridružiti se radu na inovativnim projektima unutar Combis NeoStartup programa.

Combis NeoStartup program

Ono što Combisov hackathon razlikuje od ostalih je što natjecateljima koji se svojim rješenjima najbolje iskažu Combis pruža mogućnost razvoja svojih ideja ali i rada na drugim inovativnim projektima u sklopu NeoStartup projekta.

Combisov NeoStartup projekt pruža mladima najbolje od oba svijeta – sigurnost, iskustvo i stabilnost svijeta ozbiljne IT kompanije sa svijetom startup kulture koja podržava eksperimentiranje, a u cilju stvaranja nečeg zaista inovativnog.

Cilj je dovesti nove ideje u Combis, podržati strast za eksperimentiranjem i novim znanjem, privući mlade ljude koji razmišljaju inovativno te razvijati njihove, ne samo tehničke vještine, već i vještine upravljanja projektima, poslovnim i prodajnim planovima i slično.

Tema hackathona neće biti objavljena do samog početka natjecanja, a detaljnije informacije o hackathonu kao i osiguranom prijevozu, smještaju i akreditacijama za studente koji će se natjecati u sklopu hackathona na 12. Combis konferenciju te obrazac za prijavu dostupni su na stranici natjecanja – www.trycodecatch.com.