Startup Live Zagreb – kako ideju pretvoriti u posao

Na dvodnevnom događanju, 27. i 28. listopada u prostorima Algebra LABa, sudionici će dobiti priliku raditi s mentorima iz raznih područja ključnih za uspjeh poslovne ideje.

211
Startup Live Zagreb

Startup Live, potaknut porastom domaće startup scene, vraća se u Zagreb nakon 3 godine odsustva. Sa sobom donosi prokušani vikend program, 27. i 28. listopada, nakon kojeg će svim sudionicima biti jasnije kako od svoje ideje ili tek započetog startupa napraviti tvrtku koja će uspjeti na tržištu.

Startup Live je vodeći austrijski startup akcelerator s godinama iskustva mentoriranja i ubrzavanja razvoja desetine mladih timova u cijeloj Europi.

Kako se predstaviti javnosti i investitorima

Na dvodnevnom događanju, 27. i 28. listopada na Startup Liveu Zagreb u prostorima Algebra LABa, sudionici i timovi će dobiti priliku raditi s mentorima iz raznih područja ključnih za uspjeh poslovne ideje poput poslovnih modela, prodaje, marketinga ili financiranja, naučiti kako se najbolje predstaviti javnosti i investitorima te, na kraju, naučeno pokazati pred Startup Live žirijem.

Među mentorima i u žiriju će, osim veterana iz uspješnih hrvatskih starupova koji će podijeliti svoje iskustvo, bit će i međunarodni predavači iz Startup Livea te predstavnik Vienna Business Agency koja pomaže tvrtkama koje žele proširiti poslovanje na austrijsko tržište ili preseliti u Beč.

Pioneers Festival u Beču

Timovi koji se prijave za predstavljanje ideje žiriju imaju priliku osvojiti vrijedne nagrade, među kojima su i ulaznice za Pioneers Festival u Beču, jednu od najvećih europskih startup i tehnoloških konferencija.

No, Startup Live nije samo za one koji imaju poslovnu ideju ili već rade na svom startupu – dobrodošli su i pojedinci koji bi htjeli upoznati hrvatsku startup zajednicu, naučiti više o startupovima, pokretanju posla ili se, možda, pridružiti nekom od timova, bili to dizajneri, programeri, marketingaši ili jednostavno startup entuzijasti.

Na Startup Live Zagreb dobrodošli su:

  • poduzetnici početnici koji imaju ideju za posao ili traže partnere i/ili samo mišljenje stručnjaka o svom projektu
  • profesionalci iz iz područja prodaje, marketinga, dizajna, tehnologije koje zanima kako se to radi u startup svijetu,
  • studenti koje zanima poduzetništvo ili žele sudjelovati u projektima radi stjecanja iskustva
  • zaposlenici u korporacijama koje privlači startup scena

Dođite 27. i 28. listopada u Algerba LAB, Ilica 242, ulaz je besplatan, uz prethodnu prijavu na Startup Live web stranici ili Facebook eventu.