Danas počeo s radom Čakovečki online plac

Čakovečki online plac nudi izbor niza prehrambenih proizvoda poput voća, povrća, sireva, suhomesnatih proizvoda, domaćih ulja i vina više od 30 međimurskih OPG-ova i proizvođača

59
čakovečki online plac

Građani Čakovca od danas mogu prehrambene proizvode, koji se inače tradicionalno kupuju na tržnici, naručiti iz svojih domova putem online platforme Čakovečki online plac.

Čakovečki online plac nudi izbor niza prehrambenih proizvoda poput voća, povrća, sireva, suhomesnatih proizvoda, domaćih ulja i vina više od 30 međimurskih OPG-ova i proizvođača među kojima su OPG Vuk, OPG Vidović, OPG Trstenjak, OPG Tkalčec, OPG Srša, OPG Sarač, OPG Posvec, OPG Perić, OPG Medved, OPG Kovač Stanko, OPG Kiščinal, OPG Kirić Marija, OPG Damjan Groman, OPG Bruna Horvat, OPG Ana Bajs, Mario Kečkeš, Krešo Kovačec i Božena Horva.

„Dosljednošću, upornošću i znanjem pronašli smo način kako spojiti ponudu i potražnju, kako pomoći našim građanima i proizvođačima, kako ispuniti dano obećanje. Jesmo li u tome uspjeli najbolje će ocijeniti naši građani, a svi komentari i sugestije su više nego dobrodošli, jer ovo je naša zajednička online platforma koja nam svima treba omogućiti bolje i lakše danas, a vjerujem i sutra, kad koronavirus iščezne.”, naglasio je gradonačelnik grada Čakovca Stjepan Kovač.

>>Infrastruktura za novih 18 parcela u poduzetničkoj zoni na istoku Čakovca

Besplatna dostava

Uz maksimalnu sigurnost kupnje, u svega nekoliko klikova, korisnici mogu odabrati i naručiti željene proizvode koji im stižu izravno do vrata, uz besplatnu dostavu na području grada Čakovca. Plaćanje se vrši isključivo prilikim dostave naručenih proizvoda.

“Platforma kao takva nastavit će raditi i nadalje, ostavljajući građanima grada Čakovca i ovu mogućnost kupnje, uz istovremenu uštedu vremena za neke druge poslove. Zahvaljujem ovom prilikom svim djelatnicima grada Čakovca, kao i gradskim tvrtaka koji su podržali ovaj projekt te mobilizirali svoje snage na dobrobit građana našeg grada, pokazali da dijele odgovornost u ovim trenucima te tako dali svoj doprinos očuvanju zdravlja svih naših građana, ali i osigurali daljnju prodaju našim proizvođačima“, dodao je Kovač.

Smiljana Groman iz OPG Damjan Groman prilikom pokretanja projekta je istakla: „Čakovečki online plac omogućio nam je daljnje poslovanje u ovim korona vremenima za koje nitko od nas nije bio spreman. To je za sve male proizvođače doista velika stvar i sretni smo da s gradske strane postoji ovakva inicijativa. Ovo je jedinstven primjer reagiranja na razini lokalne samouprave po pitanju fleksibilnosti za svoje građane. Svi zajedno brzo smo se prilagodili situaciji i pronašli nove načine te vjerujem da će ovo biti primjer i drugima da postupe isto.“

Novi proizvodi i proizvođači svakodnevno će se dodavati aktualnoj ponudi, a za što promptniju dostavu do građana grada Čakovca osigurana su za sada 4 dostavna vozila koja će proizvode dostavljati kupcima svaki drugi dan u tjednu.