Prijavite se na natječaj BIZkoshnice Kreativnost u karanteni

Uz moto Budimo kreativni - ostanimo doma svi kreativci i svi oni koji se žele kreativno izraziti pozvani su da se iz svojih domova pridruže natječaju slanjem svojih radova

142
Kreativnost u karanteni
Na natječaj Kreativnost u karanteni svoje radove možete poslati do 7.5.2020.

BIZkoshnica Coworking je pokrenula natječaj Kreativnost u karanteni na koji poziva sve svoje članove kao i širu kreativnu zajednicu.

Budući da je većina freelancera i poduzetnika trenutno prisiljena raditi od kuće, u kreativnoj oazi BIZkoshnice smatraju da je vrijeme karantene idealno za posvetiti se sebi, probuditi vlastitu kreativnost i istražiti vlastite kreativne mogućnosti te tako pronaći rješenja za izazove u kojima se nalazimo. Kreativnost se manifestira u svakom stvaranju kreativnog djela koje je istovremeno originalno i korisno. Njegujući kreativnost postajemo otvoreni prema novim spoznajama i iskustvima, učimo, razvijamo se, postajemo bolji u poslu i opušteniji u obiteljskim relacijama.

“Željeli bismo boravku u karanteni dati pozitivni kontekst te potaknuti ljude da budu pozitivni i kreativni. Vrijeme je da probudimo svoje skrivene talente i podijelimo ih sa svijetom. Moguće da će neki od vaših radova pomoći drugima, inspirirati ih ili im dati odgovore na neka pitanja.”, poručuju iz BIZkoshnice.

Budimo kreativni – ostanimo doma

Uz moto Budimo kreativni – ostanimo doma svi kreativci i svi oni koji se žele kreativno izraziti pozvani su da se iz svojih domova pridruže natječaju slanjem svojih radova.

Radovi za natječaj #kreativnostukaranteni mogu biti fotografije, slike, ilustracije, tekstovi, recepti, pjesme, video sadržaji, sljedećih formata: tekstovi – do max. 5000 znakova u word-u (s prazninama), fotografije – prihvatljivi svi formati, video – max. trajanje do 3 minute.

Natječaj je otvoren za sve punoljetne osobe bez obzira odakle ste ili čime se bavite, bitno je da želite sa svijetom podijeliti svoju kreativnost, a radove možete poslati na email bizkoshnica@bizkoshnica.biz uz napomenu #kreativnostukaranteni do 07.05.2020.

Svi pristigli radovi bit će objedinjeni i objavljeni u digitalnoj i tiskanoj publikaciji te predstavljeni na fizičkoj izložbi u BIZkoshnici.

Dodatne informacije o natječaju možete pronaći na društvenim mrežama BIZkoshnice ili web stranici.