Aplikacija Moja patrola dostupna i u Hrvatskoj

Moja patrola je mobilna aplikacija koja u svakom trenutku otkriva gdje se nalaze policijske patrole, kamere i radari, u stvarnom vremenu i potpuno legalno

196
Moja patrola

Besplatna mobilna aplikacija Moja patrola koja otkriva gdje se nalaze policijske patrole, kamere i radari od danas je dostupna i u Hrvatskoj. Aplikacija je u Srbiji privukla više od sto tisuća registriranih korisnika.

Princip rada je jednostavan: onaj tko primjeti policiju jednim klikom prijavi lokaciju na kojoj se nalazi. Ostali korisnici dobiju obavijest o prijavljenim lokacijama policijskih patrola. Svaki korisnik u svakom trenutku može potvrditi ili negirati lokaciju patrole. Složeni algoritam proračunava pouzdanost svake objave, tako da su podaci koji se prikazuju maksimalno precizni.

S obzirom na to da aplikacija Moja patrola radi po principu “korisnik za korisnika”, njen cilj je da si korisnici međusobnu pomažu pružajući što točnije informacije. Svaki glas se bilježi pa ukoliko ste dali točne informacije o lokaciji patrole, vaša pouzdanost raste. Lažne informacije smanjuju vašu pouzdanost. Aplikacija obavještava korisnike o točnosti svake informacije.

Autor aplikacije je Goran Radojčić, a možete ju besplatno preuzeti u verzijama za Android i iPhone.