Vodič za komunikaciju u vrijeme koronavirusa – preuzmite besplatno!

Knjiga Menadžment kriznog komuniciranja sadrži osnovne odrednice menadžmenta krizne komunikacije, a u vrijeme aktualne pandemije koronavirusa korisna je i kao praktični priručnik svima koji u krizi imaju potrebu komunicirati

355
Menadžment kriznog komuniciranja
Knjiga Menadžment kriznog komuniciranja, autor doc. dr. sc. Damir Jugo

Školska knjiga, Edward Bernays University College i dekan doc. dr. sc. Damir Jugo odlučili su knjigu Menadžment kriznog komuniciranja učiniti besplatnom i dostupnom svima.

radi se o jedinstvenom sveučilišnom udžbeniku s područja kriznoga komuniciranja. Sadrži osnovne odrednice menadžmenta krizne komunikacije, a u vrijeme aktualne pandemije koronavirusa korisna je i kao praktični priručnik poduzetnicima, direktorima tvrtki, obrtnicima, zdravstvenim stručnjacima, školama, fakultetima – svima koji u krizi imaju potrebu komunicirati.

„Za vrijeme trajanja ovakve krizne situacije, zadatak svakoga od nas je da razmislimo kako i čime možemo pomoći, koliko god se taj doprinos činio malim. Školska knjiga i Edward Bernays University College, kao izdavači, i ja, kao autor knjige Menadžment kriznog komuniciranja, odlučili smo ovu knjigu učiniti besplatnom i potpuno dostupnom na online platformi Školske knjige. Ako tako pomognemo samo jednom ravnatelju škole, obrtniku, poduzetniku, komunikatoru ili studentu, napravili smo dobru stvar.“ rekao je autor doc. dr. sc. Damir Jugo.

Knjiga je dostupna na hrvatskom jeziku, a možete je  besplatno preuzeti na platformi Školske knjige.


“J.F. Kennedy jedanput je rekao da se pojam krize, ako ga prevedmo na kinesko pismo, sastoji od 2 simbola. Jedan simbolizira opasnost a drugi priliku. Upravo te dvije strane iste medalje zvane kriza možda i najbolje objašnjavaju zašto je potrebno pripremiti se unaprijed za krizu, jer nikad ne znamo koliko bi dugo doista mogla trajati. Uspješni menadžeri i stručnjaci za krizno komuniciranje neće se zadovoljiti samo preživljavanjem krizne situacije već će je nastojati maksimalno iskoristiti da krenu”protunapad” i iz nje izvuku nešto pozitivno za svoje orgaizacije” – izvadak iz Predgovora autora knjige.