Telekom Bankarstvo – nova digitalna bankarska usluga HT-a i ZABA-e

Korisnici će moći ugovoriti bankarski paket preko mobilne aplikacije bez odlaska u poslovnicu. Mobilna aplikacija uključivat će široku paletu bankarskih proizvoda i inovativnih usluga, između ostaloga slanje novca jednim klikom na kontakt iz imenika

589
Telekom Bankarstvo
Claudio Cesario, Zagrebačka banka i Davor Tomašković, Hrvatski Telekom

Hrvatski Telekom (HT) i Zagrebačka banka potpisali su Ugovor o suradnji u pružanju i distribuciji nove digitalne bankarske usluge – Telekom Bankarstva.

Ovo je prva bankarska usluga kod koje će korisnici moći ugovoriti bankarski paket preko mobilne aplikacije i bez odlaska u poslovnicu. Mobilna aplikacija uključivat će široku paletu bankarskih proizvoda i inovativnih usluga, između ostaloga slanje novca samo klikom na kontakt iz imenika.

„Kao vodeći na tržištu, Zagrebačka banka i Hrvatski Telekom uvode nove trendove, ali i pružaju više mogućnosti svojim klijentima. S obzirom da smo dio Grupe UniCredit, ulaganje u digitalizaciju važan je dio naše strategije, kao i poboljšanje naše ponude na mobilnim platformama. Ova je suradnja prilika za poboljšanje naše učinkovitosti, ali još nam je važnije poboljšanje korisničkog iskustva klijenata. Prepoznajemo njihove potrebe i nudimo im najbolje iz oba svijeta – bankarstva i telekomunikacija“, rekao je Claudio Cesario, zamjenik predsjednika Uprave i glavni menadžer Zagrebačke banke.

Telekom Bankarstvo je prva takva suradnja telekomunikacijskog operatora i banke na hrvatskom tržištu. Usluga će korisnicima nuditi najveći broj digitalnih bankovnih usluga u Hrvatskoj, a na raspolaganju će biti svim korisnicima smartphonea, dok će korisnicima Hrvatskog Telekoma biti dostupne posebne pogodnosti.

>> Dostupna aplikacija Telekom Bankarstvo – partnerstvo HT-a i Zabe za bolju digitalnu budućnost

Usluga dostupna svima do ljeta

“Siguran sam da će korisnici vrlo brzo prepoznati vrijednost jednostavnog i brzog upravljanja vlastitim financijama koje pruža usluga Telekom Bankarstva, i da će ova nova digitalna inovacija rezultirati najboljim korisničkim iskustvom. Riječ je o prvoj cjelovitoj bankarskoj usluzi na dlanu uz koju će korisnici uživati i u kombinaciji s najboljim pogodnostima Hrvatskog Telekoma i koju ćemo i dalje unaprjeđivati s najnovijim digitalnim funkcionalnostima”, izjavio je Davor Tomašković, predsjednik Uprave Hrvatskog Telekoma

Hrvatski Telekom i Zagrebačka banka su u fazi pilotiranja usluge Telekom Bankarstva koja će postati dostupna svima do ljeta.