Nakon rebrandinga VERSO i Altima posluju pod nazivom Verso Altima grupa

U 2018. godini Grupa je ostvarila godišnji promet u visini od 20 milijuna eura i jedanaesti je najveći hrvatski softverski izvoznik

u 19:14 Zadnja izmjena: 28.05.2019 u 16:18
214
Verso Altima grupa
Mladen Tabak osnivač Verso Altima grupe

Verso Altima grupa novi je naziv pod kojim će tvrtke Mrežne tehnologije VERSO d.o.o. i Altima d.o.o. nastaviti tržišnu ekspanziju. Posljednje dvije godine obilježene su rebranding procesom koji je uključivao poslovne procese, restrukturiranje odjela i stručnjaka te konsolidaciju svih ureda.

Tvrtka Mrežne tehnologije VERSO osnovana je 2002. godine kao sistem integrator, dok je Altima osnovana 2008. godine s fokusom na ponudu vlastitih softverskih rješenja te kao SAP-ov partner, da bi 2015. godine prešla u vlasništvo Mrežnih tehnologija VERSO. Tvrtkama, a danas Verso Altima grupom, upravlja Mladen Tabak.

End-to-end projekti

„Konsolidacijom svih naših tvrtki u zajednički nazivnik Verso Altima grupa, osigurat ćemo tržištu dostupnost vrhunskih ICT rješenja i kao sistem integrator specijalist, jedinstvenu kombinaciju infrastrukturnih i softverskih stručnjaka, konzultanata i developera sa širokim poznavanjem tehničkih tema i dubinskog poznavanja funkcionalnosti. Poslovanjem pod jednim menadžmentom i sa jednom strategijom omogućavat ćemo izvedbu end-to-end projekata, što krajnji korisnici smatraju najvećom prednosti. Prošli smo višemjesečni proces transformacije i veselimo se činjenici da ćemo tržištu omogućiti ekspertize i inovacije pod jednim krovom.“, naglasio je Mladen Tabak, osnivač Verso Altima Grupe.

Dio Elite programa

U 2018. godini Grupa je ostvarila godišnji promet u visini od 20 milijuna eura i jedanaesti je najveći hrvatski softverski izvoznik. Kontinuirano se ubrajaju u brzorastuće kompanije, temeljem financijskih pokazatelja i poslovnim referencama u čak 57 telekoma u 31 državi, od Velike Britanije do Japana te od Švedske do Egipta.

Tijekom 2017. godine Grupa je postala dio Elite programa. Riječ je o programu Londonske burze koji prepoznaje manje i srednje brzorastuće tvrtke srednje i istočne Europe osiguravajući stjecanje novih znanja, upoznavanje s različitim opcijama financiranja te priprema za investitore ili izlazak na burzu.

Verso Altima grupa u stopostotnom je hrvatskom vlasništvu, sa sjedištem u Zagrebu. Prepoznata je kao svjetski poslovni integrator, predvodnik u primjeni IoT i Smart City rješenja te partner vodećih svjetskih ponuđača ICT rješenja. Grupa ima urede u pet zemalja, te zapošljava više od 170 stručnjaka.

Formalno pravno Mrežne tehnologije Verso d.o.o. i Altima d.o.o. i dalje su zasebni pravni subjekti koji će svoje poslovanje nastaviti s jednom poslovnom strategijom i konsolidiranim izvoznim ciljevima.