BTravel preuzeo od Erste Card Cluba putničku agenciju DC Travel

215
DC Travel

Putnička agencija BTravel d.o.o. u cijelosti je od Erste Card Cluba d.o.o. preuzela vlasništvo nad agencijom DC Travel d.o.o. koja je posebice usmjerena na pružanje privatnih i poslovnih turističkih usluga klijenatima Erste Card Cluba. DC Travel će nastaviti poslovati pod brendom DC Travel by BTravel, te će klijentima ECC-a i nadalje osiguravati sve pogodnosti koje su imali i do sada, ali uz pružanje najsuvremenijih usluga iz područja turizma, te uz brojne dodatne pogodnosti koje će im omogućavati BTravel, navodi se u zajedničkom priopćenju.

BTravel ovom akvizicijom osnažuje svoju tržišnu poziciju, kako u B2C segmentu kroz plasman proizvoda iz vlastite produkcije na novi kanal prodaje, tako i u B2B segmentu gdje dobiva nove poslovne partnere kojima može ponuditi još opsežniju paletu usluga.

U BTravelu smo prepoznali partnera koji će našim klijentima pružiti još bolju i kvalitetniju uslugu, usklađenu s najsuvremenijim zahtjevima organizacije putovanja. Naime, trendovi u turizmu se svakodnevno mijenjaju, a BTravel kao moderna i dinamična putnička grupacija, našim klijentima može pružiti puno šire usluge koje prate nove trendove putovanja povezane s modernim načinom njihova ugovaranja. Posebno bih istaknula kako će svi naši klijenti i nadalje imati na raspolaganju sve pogodnosti koje su imali i do sada u DC Travelu, poput primjerice prava iz Exclusive nagradnog programa, ali uz brojne dodatne pogodnosti koje im donosi jedna ovakva grupacija.“ istaknula je Anita Markota Štriga, članica Uprave Erste Card Cluba.

Atraktivne ponude u realnom vremenu

Dalibor Bilić, predsjednik Uprave BTravela, zahvalio je Erste Card Clubu i Erste banci na povjerenju koje su iskazali njegovoj tvrtki i time omogućili ovu akviziciju. “Činjenica da smo od najvećih prepoznati kao respektabilni čimbenik u turističkom sektoru za nas je dokaz da se sav rad i trud koji smo uložili u razvoj naše tvrtke isplatio i da je naša vizija razvoja BTravela koju smo postavili pred samo četiri godine ispravna. Usluge DC Travela podići ćemo na najvišu razinu, a atraktivne ponude bit će na raspolaganju u realnom vremenu, te ćemo posebnu brigu voditi oko djelatnika Erste grupe. Uskoro ćemo lansirati novu prodajnu web stranicu na kojoj će biti predstavljen i novi loyalty program za sve naše kupce, unutar kojeg ćemo između ostalog ugovorno jamčiti najbolju cijenu, te će svaka kupnja generirati dodatne popuste u novčanom iznosu.”

Putnička agencija DC Travel na hrvatskom tržištu posluje od 1992., od kada posjeduje IATA licenciju za prodaju zrakoplovnih karata. Specijalizirana je za prodaju i organizaciju poslovnih i kongresnih putovanja te paket aranžmana. Ujedno, poslovnim korisnicima pruža uslugu Diners Club Travel Account, koja centralizira narudžbu putovanja i omogućuje jednostavnu kontrolu troškova.

BTravel na hrvatskom tržištu posluje od 2015. godine. Zapošljava više od 50 ljudi, a urede ima u Zagrebu, Puli, Ljubljani i Beogradu. Temelj poslovanja su kategorije incominga, MICE-a, poslovnog i sportskog turizma. Dodatnu ponudu čini organizacija putovanja za školske grupe, te ponude skijanja i wellnessa.