Emirates traži kabinsko osoblje u Rijeci i Zagrebu

U Rijeci će se Dan otvorenih vrata održati u petak, 25. siječnja u 8 sati u Hotelu Jadran, a u Zagrebu dva dana kasnije, u nedjelju 27. siječnja u Hotelu Westin

u 16:01 Zadnja izmjena: 23.01.2019 u 16:01
40
kabinsko osoblje

Zrakoplovna kompanija Emirates u Hrvatskoj kontinuirano u traži kandidate koji će se priključiti njihovom timu kao kabinsko osoblje. Krajem siječnja održat će Dane otvorenih vrata za nove članove kabinskog osoblja u Rijeci i Zagrebu.

U Rijeci će se Dan otvorenih vrata održati u petak, 25. siječnja u 8 sati u Hotelu Jadran, a u Zagrebu dva dana kasnije, u nedjelju 27. siječnja u Hotelu Westin.

“Nove pozicije, za koje se mogu javiti žene i muškarci, rezultat su kontinuiranog rasta aviokompanije Emirates, uključujući proširenje svjetske mreže destinacija te uvođenje novih zrakoplova u flotu. Kandidati koji žele započeti svoju zrakoplovnu karijeru trebaju doći s ažuriranim životopisima na engleskom jeziku te novijom fotografijom. Iako nije obavezno, kandidatima se preporuča da prije dolaska na Dan otvorenih vrata ispune online prijavnicu“, navodi se u priopćenju kompanije.

Kako bi konkurirali za navedene pozicije, kandidati moraju ispunjavati niz uvjeta. Između ostaloga, u trenutku priključivanja kompaniji moraju imati navršenu 21 godinu, a prilikom stajanja na prstima moraju dosegnuti barem 212 centimetara. Osim toga, Emirates traži kandidate koji odražavaju vrijednosti koje kompanija njeguje:  profesionalnost, empatičnost, progresivnost, vizionarstvo i kozmopolitski svjetonazor.

>>Emirates prva aviokompanija u svijetu koja nudi usluge virtualne stvarnosti

Kandidati se trebaju pripremiti na mogućnost da će na lokaciji morati provesti cijeli dan, a oni koji uđu u uži izbor bit će obaviješteni o terminu i lokaciji dodatnih selekcijskih procesa.

Pogodnosti rada u Emiratesu

U Emiratesu trenutno radi više od 200 članova kabinskog osoblja iz Hrvatske, a Hrvati su jedna od 135 nacionalnosti kabinskog osoblja koje se brine o putnicima te aviokompanije.

“Kabinsko osoblje zaposleno u Emiratesu dobiva cjelovit “paket” koji uključuje različite pogodnosti poput neoporezivih prihoda, besplatnog zajedničkog smještaja u visokokvalitetnim smještajnim jedinicama u Dubaiju, besplatan prijevoz do i od radnog mjesta, zdravstveno i dentalno osiguranje te ekskluzivne popuste na kupovinu i različite aktivnosti u slobodno vrijeme za vrijeme boravka u Dubaiju. Paket također uključuje atraktivne povlastice za putovanja diljem Emiratesove kontinuirano rastuće svjetske mreže destinacija koje se nalaze na šest kontinenata, na koje pravo imaju svi zaposlenici, ali i članovi obitelji te prijatelji”, ističe se u priopćenju.

Emirates je na hrvatskom tržištu prisutan od lipnja 2017. i nudi letove iz zagrebačke zračne luke “Franjo Tuđman”. Kompanija trenutno leti u više od 150 odredišta na šest kontinenata i raspolaže modernom flotom koja broji 270 zrakoplova. Emirates je najveći svjetski operator zrakoplova tipa Boeing 777 i Airbus A380, a kandidatima koji će postati dio kabinskog osoblja nudi priliku za razvoj karijere putem edukacija i jedinstvenog kulturnog i međunarodnog okruženja.