Bolt kreće s dostavom hrane u Zagrebu

Trenutačno je dostava od restorana koji su udaljeni do 3 kilometra od lokacije naručitelja besplatna, a svaki daljnji kilometar naplaćuje se 4 kune

645
Bolt Food

Bolt u Zagrebu pokreće uslugu dostave hrane, Bolt Food, objavili su danas iz kompanije. Tijekom promotivnog razdoblja dostave će biti besplatne za sve restorane u krugu od 3 kilometra te će korisnici tako plaćati samo naručena jela.

„Nadamo se da će mogućnost naručivanja hrane uz besplatnu dostavu iz njihovih omiljenih lokalnih restorana ljudima olakšati trenutnu situaciju. Imamo veliki broj vozača partnera u Zagrebu, a oni će, zahvaljujući novoj usluzi, moći dodatno zaraditi. Raduje nas i činjenica što ćemo besplatnom dostavom potaknuti korisnike da naručuju iz obližnjih restorana čije poslovanje je pogođeno epidemijom.”, izjavio je David Ban Ostić, direktor za Hrvatsku, Bolt Food.

Hrana se naručuje putem aplikacije Bolt Food na pametnom telefonu, u kojoj će se vidjeti dostupni restorani i jelovnici. Prije potvrde narudžbe prikazati će se cijena i procijenjeno vrijeme isporuke. Kao sredstvo plaćanja korisnik mora u aplikaciju unijeti podatke svoje bankovne kartice kako bi dostava u potpunosti bila beskontaktna. Korisnik ujedno u aplikaciji može navesti točnu lokaciju gdje dostavljač po dolasku može ostaviti hranu.

>>Bolt uveo uslugu iznajmljivanja električnih romobila u Splitu

Niže cijene dostave hrane

„Naše upravljanje poslovanjem usluge prijevoza na zahtjev utemeljeno je na učinkovitosti kako bismo vozačima i putnicima mogli ponuditi najbolju opciju na tržištu. Identičan princip poslovanja unosimo i na tržište usluge dostave hrane što za korisnike znači niže cijene dostave u usporedbi s drugim platformama, a ujedno ćemo osigurati najbolju moguću podršku našim vozačima partnerima. Restorani koji rade s Bolt Foodom vrijednost vide u našoj bazi vjernih korisnika – osobama koje već vole i vjeruju u naš brend“, dodao je David.

>>Bolt ponudio uslugu dostave u šest gradova

Trenutno je moguće naručiti hranu iz više od 70 restorana u Zagrebu, Dostava je moguća na području sjeverno od rijeke Save, a područje dostave će se redovito proširivati.

Bolt Food je najprije pokrenut u Estoniji u ožujku 2019. godine, a trenutno je dostupan u 14 zemalja.