Dragan Pujas novi je predsjednik Uprave Plave Lagune Poreč

Dragan Pujas će mjesto predsjednika Uprave preuzeti 1. listopada, a mandat mu traje do 31. prosinca 2020. godine. Profesionalnu karijeru započeo je 2006. u Plavoj Laguni, u kojoj je prošao put od pripravnika do člana Uprave

216
dragan-pujas
Dragan Pujas

Nadzorni odbor društva Plava Laguna Poreč donio je u četvrtak odluku o opozivu Nevena Stavera s pozicije predsjednika Uprave te imenovanju Dragana Pujasa novim predsjednikom Uprave, priopćeno je u petak iz porečke hotelijerske tvrtke. U priopćenju se ne navode razlozi opoziva Stavera.

Dragan Pujas će mjesto predsjednika Uprave preuzeti 1. listopada, a mandat mu traje do 31. prosinca 2020. godine. Svoju profesionalnu karijeru započeo je 2006. u Plavoj Laguni, u kojoj je prošao put od pripravnika do člana Uprave. Prije dolaska u Plavu Lagunu diplomirao je na Ekonomskom fakultetu pri Sveučilištu u Rijeci i uz rad završio MBA studij destinacijskog menadžmenta na Sveučilištu Modul u Beču.

>>Plava laguna: Dividenda po redovnoj dionici 34,30 kuna

U Plavoj Laguni s karijerom je počeo u Sektoru nabave, odakle je prešao u Sektor za operacije, da bi 2015. godine bio imenovan direktorom tog istog sektora. U siječnju 2018. postao je član Uprave Plave Lagune.

Kao dugogodišnji ključni član menadžmenta  Dragan Pujas je značajno pridonio njenim odličnim poslovnim rezultatima i u dobroj je poziciji za nastaviti voditi kompaniju.

Nadzorni odbor zahvalio se dugogodišnjem čelniku društva Nevenu Staveru, koji će 30. rujna napustiti kompaniju nakon 25 godina, na uloženim velikim naporima i iznimnom doprinosu kompaniji tijekom dugogodišnjeg rada.