U uvali Babin Laz kraj Supetra otvoren Boutique Camping Bunja

Investitor je tvrtka Kamp Bunja d.o.o., sa sjedištem u Supetru, a investicija u kamp s četiri zvjezdice vrijedna je dva milijuna eura

277
Boutique Camping Bunja

U uvali Babin Laz nadomak Supetra na otoku Braču otvoren je Boutique Camping Bunja s 14 modernih mobilnih kućica i 32 prostrane parcele za kampere i šatore, od kojih se najveće, luksuzne prostiru od 70 do 130 četvornih metara. Investicija u kamp s četiri zvjezdice je vrijedna dva milijuna eura, objavila je Turistička zajednica grada Supetra.

>>Pogledajte kako izgleda prvi kamp s pet zvjezdica u Dalmaciji

Investitor je tvrtka Kamp Bunja d.o.o., sa sjedištem u Supetru. Boutique Camping Bunja je drugi kamp u tom bračkom turističkom odredištu, uz kamp Waterman Beach Village koji ima ukupno 124 kamping mjesta i 57 mobilnih kućica u kojima može boraviti 460 gostiju.

“Kampiranje je savršen odgovor na sve veću potrebu ljudi za povratkom prirodi, što je u ovom trenutku najbolji i najsigurniji način odmora, pa ne sumnjamo da će Boutique Camping Bunja i u ovim izazovnim vremenima dobiti svoje goste, zaljubljenike u naš otok”, rekao je Ivan Cvitanić, direktor Turističke zajednice grada Supetra, koji se nada da će supetarski smještajni kapaciteti u preostalom dijelu sezone biti bolje popunjeni nego što su bili do kraja lipnja.

>>Terme Tuhelj otvorile kamp za trendsettere

>>U srcu Zagorja otvoren luksuzni glamping resort

U novom kampu turistima se osim smještaja nudi i beach bar, bazen, dječje igralište, najam bicikla, kajaka i drugo, a zidovi u kampu građeni su u tradicionalnom metodom suhozida.