ZICER 1. srpnja otvara prijave za Startup Factory 2019

Prijave traju od 1. srpnja do 15. rujna, a prijaviti se mogu timovi ili startupovi koji razvijaju visokotehnološka rješenja i okupljaju od tri do pet članova komplementarnih znanja

101
Startup Factory 2019

Radite na inovativnom high tech projektu i dobro bi vam došao vjetar u leđa? Željeli biste u kratkom roku razviti vlastiti proizvod i započeti svoju priču o poduzetničkom uspjehu? Sada je pravo vrijeme za to. Pridružite se HUBBIG-u, Modulosu, OmoLabu i ostalim uspješnim mladim tvrtkama koje nižu domaće i međunarodne uspjehe, a zajednički im je Startup Factory.

>>Logistička platforma Hubbig baca rukavicu u lice špediterima

Ako se pitate kako postati dio ove ekipe, odgovor je već tu. ZICER – Zagrebački inovacijski centar 1. srpnja otvara prijave za Startup Factory 2019.

Bespovratna financijska potpora ukupne vrijednosti 1.000.000 kuna

Ovaj višestruko nagrađivani, prvi javno financirani predakceleracijski program na području Zagreba i šire, Grad Zagreb je putem ZICER-a pokrenuo još prije 4 godine. Tijekom posljednja je tri ciklusa najboljim zagrebačkim startupovima dodijeljeno više od 2 milijuna kuna za razvoj proizvoda.

Program tvrtkama ne ulazi u vlasničku strukturu te im pomaže na putu ka monetiziranju poslovnih ideja. Olakšava im poslovanje u fazi razvoja inovativnih proizvoda i širenja na postojeća i nova tržišta. Pritom tijekom osam tjedana pruža intenzivnu edukacijsku, mentorsku, promocijsku i infrastrukturnu podršku.

>>Proglašeni pobjednici programa Startup Factory Zagreb 2017

Najboljim timovima Startup Factory ove godine osigurava i bespovratnu financijsku potporu iz fonda ukupne vrijednosti 1.000.000 kuna. Pobjednici programa bit će izabrani krajem studenog na međunarodnoj startup konferenciji Zagreb Connect, ujedno i finalu Startup Factoryja.

Prijave za Startup Factory 2019 do 15. rujna

Prijave traju od 1. srpnja do 15. rujna, a prijaviti se mogu timovi ili startupovi koji razvijaju visokotehnološka rješenja i okupljaju od tri do pet članova komplementarnih znanja.

>>Zagreb Connect 2018 nagradio najbolje startup timove s ukupno 860 tisuća kuna

Odazovite se i vi zovu poduzetničkih voda i disruptivnih inovacija. Prijavite svoj projekt te ove jeseni, uz podršku Grada Zagreba i ZICER-a, zakoračite prema novim poslovnim uspjesima.