Koprivnica: 14 milijuna kuna za novi poduzetnički inkubator

Novi poduzetnički inkubator trebao bi biti završen ove jeseni i u njemu bi trebalo biti dovoljno prostora za sve zainteresirane poduzetnike, najavila je direktorica koprivničkog Poduzetničkog inkubatora Martina Golčić

261
poduzetnički inkubator koprivnica
foto: Grad Koprivnica

U poslovni inkubator Koprivničkog poduzetnika tijekom prošle godine uselilo je osam novih poduzetnika, Iako je zainteresiranih bilo još, slobodnih prostora više nema. No, ove jeseni trebao bi biti završen novi poduzetnički inkubator u kojem će, najavila je direktorica koprivničkog Poduzetničkog inkubatora Martina Golčić, trebealobiti dovoljno mjesta za sve zainteresirane poduzetnike.

>>Slatina dobiva poduzetnički inkubator s 11 ureda

“To da nam je današnji inkubator premalen i da postoji velik interes za prostorima u novom Inkubatoru, govori o sposobnosti i proaktivnim idejama i metodama kojima ste našli svoje mjesto pod poduzetničkim suncem i da Koprivnica polako, ali sigurnim koracima ide prema naprijed. Ono što je pred nama jest novi paket mjera poticanja poduzetništva kako bi vam dali više vjetra u leđa”, rekao je poduzetnicima gradonačelnik Mišel Jakšić, koji je obišao i gradilište novog inkubatora, piše lokalni.hr.

Iinvesticijaje vrijedna gotovo 14 milijuna kuna. Gotovo u potpunosti ju financira Europski fond za regionalni razvoj. Zahtjevi za najam prostora primaju se do 30. travnja. Poslovni prostori površine između 13,70 do 38,65 četvornih metara moguće je zakupiti po subvencioniranoj cijeni od 7,50 do 30 kuna po četvornom metru, ovisno o starosti poduzeća.