Dođi na Zagreb Connect i upoznaj nove zagrebačke startup zvijezde

Ove godine Grad Zagreb je spojio svoje najznačajnije projekte za razvoj startup poduzetništva – predakceleracijski program Startup Factory i konferenciju Zagreb Connect.

146
Zagreb Connect 2018

Grad Zagreb i Zagrebački inovacijski centar Vas pozivaju na međunarodnu startup konferenciju Zagreb Connect 2018 koja će se održati 5. prosinca 2018. s početkom u 9:30 sati u Kongresnom centru Zagrebačkog velesajma.

Zagreb Connect je konferencija čiji su ciljevi pružanje podrške mladim poduzetnicima u razvoju njihovih poslovnih ideja, daljnji razvoj zagrebačkog poduzetničkog ekosustava i stvaranje boljih uvjeta za startup tvrtke na području grada Zagreba i šire.

Ove godine Grad Zagreb je spojio svoje najznačajnije projekte za razvoj startup poduzetništva – predakceleracijski program Startup Factory i konferenciju Zagreb Connect.

>>Odabrano 18 timova za Startup Factory 2018.

Sinergija Zagreb Connecta i Startup Factoryja

Tako će se finale Startup Factory programa održati na Zagreb Connectu, a osamnaest najperspektivnijih novih zagrebačkih startupova natjecat će se za fond nagrada od 860.000 kuna. Pet najboljih timova osvojiti će po 160.000 kn bespovratnih sredstava, a najbolji pitch Zagreb Connecta dodatnih 60.000 kn.

U fokusu konferencije Zagreb Connect 2018 su slijedeće teme:

  • pre-seed investicije i ulaganja u ranim razvojnim fazama startupova
  • iskustva domaćih startupova koji su uspješno svoje proizvode plasirali na međunarodna tržišta
  • tehnologije budućnosti

Prijave za sudjelovanje na Zagreb Connectu su otvorene do 3. prosinca! Broj mjesta je ograničen, a ulaz je besplatan, uz prethodnu prijavu.

Startup Factory je ZICER-ov predakceleracijski program koji pomaže startupovima u fazi razvoja inovativnih proizvoda te širenja poslovanja i osigurava intenzivnu edukaciju, vrhunske mentore, infrastrukturnu i promocijsku podršku, umrežavanje, a najboljim timovima i financijsku podršku.