Putnička agencija Atlas odabrala Lemaxov softver

Integracija Lemaxa u Atlasu samo je prvi korak, a krajnji cilj nam je integrirati rješenje u poslovanje cijele grupacije", rekao je Tomislav Varga, predsjednik Uprave Atlasa i adriatica.net grupe

88
Atlas
Mate Kostovski, direktor Lemaxa, i Tomislav Varga, predsjednik Uprave Atlasa i adriatica.net grupe

Tvrtka Lemax potpisala je ugovor s hrvatskom putničkom agencijom Atlas o implementaciji softverskog rješenja koje će pokriti sve segmente poslovanja u putničkoj djelatnosti.

Nakon potpisa ugovora s vodećom tajlandskom putničkom agencijom, Lemax je ugovorio implementaciju svog rješenja s Atlasom. Rješenje je u cijelosti kreirano hrvatskim znanjem, hrvatskim investicijama i radom hrvatskih stručnjaka, a potpuna integracija očekuje se do travnja 2019. godine.

Implementacijom rješenja Atlasu će se osigurati pokrivenost svih segmenata turističkog poslovanja, omogućiti ubrzanje poslovnih procesa, dugoročne uštede, lakše praćenje krajnjih kupaca i korisnika usluga, te cjeloviti obuhvat aktivnosti putničke agencije.

“Integracija Lemaxa u Atlasu samo je prvi korak, a krajnji cilj nam je integrirati rješenje u poslovanje cijele grupacije”, rekao je Tomislav Varga, predsjednik Uprave Atlasa i adriatica.net grupe. “Ne smijemo zaboraviti kako je čovjek bio i ostao ključ uspjeha u turizmu, te će najbolje tehnološko rješenje otvoriti novi prostor za razvoj svih segmenata poslovanja. Iznimno nas veseli odabir domaćeg rješenja koje pokriva sve naše potrebe.“

Potpuna automatizacija prodajnog procesa

Rješenje Lemax unaprjeđuje poslovanje turističkih agencija povećanjem učinkovitosti zaposlenika, porastom prodaje pomoću niza marketinških i prodajnih funkcionalnosti te smanjenjem mogućnosti ljudske pogreške naprednom automatizacijom.

Lemax omogućuje potpunu automatizaciju prodajnog procesa, od trenutka kada agencija zaprimi upit za turističku uslugu, preko provjere raspoloživosti te usluge sa dobavljačem, sve do uplate i izrade računa i ponuda. Dok sustav radi za njih, zaposlenici se mogu usmjeriti na rast poslovanja.

“Ponosni smo što nas je Atlas odabrao kao partnera za implementaciju softverskog rješenja. Činjenica da prihodi naših korisnika diljem svijeta rastu iz godine u godinu pokazatelj je da pružamo vrhunski proizvod. Naši stručnjaci imaju prvoklasna znanja u razvoju i implementaciji, i uvjereni smo kako će poslovanje agencije Atlas s novim softverom doseći višu razinu”, rekao je povodom potpisivanja ugovora s Atlasom direktor Lemaxa Mate Kostovski.