Osnovnih prehrambenih namirnica i higijenskih potrepština ima dovoljno

Udruga trgovine unutar Hrvatske udruge poslodavaca je izvijestila da prehrambenih namirnica i higijenskih potrepština ima dovoljno i poziva kupce da ne pretjeruju s kupljenim količinama i vode računa o zaštiti zdravlja

79
Fina analiza poslovanja poduzetnika / Udruga trgovine
Image by Alexas_Fotos from Pixabay

Udruga trgovine unutar Hrvatske udruge poslodavaca izvijestila je kako funkcionira poslovanja u sektoru trgovine u Hrvatskoj zbog izvanrednih okolnosti uzrokovone širenjem koronavirusa.

Ističu da osnovnih prehrambenih namirnica i higijenskih potrepština ima dovoljno i pozivaju kupce da ne pretjeruju s kupljenim količinama. Posebno se naglašava da prilikom kupovine treba voditi računa o zaštiti zdravlja, i svog i svih djelatnika i ostalih kupaca u trgovin, te se pridržavati izdanih pravila.

“Razumijemo da ste u ovim trenucima zabrinuti i da želite osigurati sve što je potrebno svojim obiteljima, radi toga vam želimo dati do znanja da radimo sve što je u našoj moći kako biste vi, vaše obitelji i vaši najbliži bili neometano opskrbljeni hranom i svim drugim osnovnim potrepštinama.

>>Vlada ograničila cijene niza kućnih potrebština

Online trgovine rade punim kapacitetom

Osnovnih prehrambenih namirnica i higijenskih potrepština ima dovoljno te su i za dalje osigurane dovoljne količine koje su potrebne za RH. Blisko surađujemo s Vladom RH i dobavljačima kako bismo osigurali isporuke u trgovine i robu na policama.

Online trgovine rade u punom kapacitetu kako bi omogućile da proizvode koji su vam potrebni dobijete bez nepotrebnog izlaska iz kuće.

Posebno zahvaljujemo svim kolegama iz trgovina, kao i onima iz lanca opskrbe, koji ulažu danonoćne napore kako nacija ne bi ostala zakinuta u trenucima krize. Ponosni smo na naše radnike i radnice.

Osigurane su dovoljne količine robe, budite odgovorni

Poštovani kupci, ovo je situacija u kojoj svi moramo biti jednako odgovorni i zato trebamo i vašu pomoć.

Molimo vas da budete pažljivi u načinu kupovine i da sami pripazite na kontakte s našim djelatnicima koji su tu zbog vas. Pratite upute i obavijesti na našim prodavaonicama. Molimo vas, ukoliko ste u mogućnosti, da sva plaćanja obavljate beskontaktno (karticama) te održavate jedan metar odstojanja između svih drugih osoba.

Također, u potpunosti razumijemo vašu brigu, ali moramo upozoriti da kupovinom više no što vam je potrebno izlažemo druge osobe koji bi mogli ostati bez potrepština. Potrepština ima dovoljno za sve ukoliko smo solidarni i radimo zajedno.

Zajedničkim djelovanjem pazimo na naše obitelji, prijatelje i susjede. Također, time pazimo i sve one druge koji su oko nas, uključujući i one starije i druge ranjive skupine.”, navodi se u priopćenju Udruge trgovine pri HUP-u.