Addiko Red Friday je jedinstven dan u godini – pogledajte zašto

Za sve zahtjeve za gotovinske kredite koji budu podneseni 15. lipnja 2018. i kasnije odobreni, Addiko banka će omogućiti 50 posto nižu kamatnu stopu za cijelo vrijeme otplate. Addiko Red Friday odnosi se na gotovinske kredite u kunama i u eurima

u 13:32 Zadnja izmjena: 13.06.2018 u 16:44
219
Addiko Red Friday

U sklopu posebnog Addiko Red Friday-a Addiko banka je za ovaj petak, 15. lipnja pripremila posebnu pogodnost – čak 50 posto niže kamatne stope za gotovinske kredite.

Za sve zahtjeve koji budu podneseni na dan 15. lipnja 2018. godine, te kasnije odobreni, Addiko banka će omogućiti 50 posto nižu kamatnu stopu i time najpovoljnije uvjete gotovinskih kredita i to za cijelo vrijeme otplate.

Addiko Red Friday odnosi se na gotovinske kredite u kunama i u eurima, te je dostupan postojećim i novim klijentima. Riječ je o originalnom konceptu čime Addiko pomiče granice klasičnog bankarstva i uvodi nešto novo s opipljivim koristima za klijente.

Fiksna kamatna stopa za cijelo vrijeme otplate

Kamatna stopa fiksna je za cijelo vrijeme otplate. Na primjer, za Addiko Blic kredite ona će umjesto standardnih od 8,20 posto iznositi od 4,10 posto (EKS 4,18%) za kune, dok će za kredite s valutnom klauzulom u eurima umjesto standardnih od 8,00 posto kamatna stopa na 15. lipnja iznositi 4,00 posto (EKS 4,07%). Pritom nema dodatnih troškova; ni naknada, niti troškova javnog bilježnika.

>>A sada nešto potpuno drugačije: Postani Addiko

>>Addiko banka omogućila plaćanje putem Vibera

“U Poslovanju s građanstvom Addiko banka je u 2017. godini zabilježila rast novih kredita od 51 posto, uz rast volumena nenamjenskih kredita od 57 posto. Uspješno poslovanje i nadmašena očekivanja su nas ujedno potaknuli da osmislimo jedinstveni ‘Addiko Red Friday’, koncept kakav dosad nije viđen u bankarstvu, gdje jedan dan u godini kamatne stope spuštamo za čak 50 posto. Ovime smo željeli klijentima zahvaliti na ukazanom povjerenju i omogućiti im gotovinski kredit po nevjerojatno povoljnim uvjetima”, izjavila je Petra Bašić Jantolić, direktorica Upravljanja proizvodima i odnosima s klijentima za građanstvo i mala poduzeća.