A sada nešto potpuno drugačije: Postani Addiko

Uvjerena u kvalitetu usluge, banka novim klijentima poklanja 350 kuna dobrodošlice, ali i dodatnih 100 kuna ako klijenti nakon godinu dana ne budu zadovoljni uslugom.

299
Postani Addiko

Addiko banka toliko je uvjerena u kvalitetu svojih usluga da se odlučila na ne sasvim uobičajen potez. Prema novom konceptu – ‘Postani Addiko’ – svakom novom klijentu prilikom otvaranja računa banka će uplatiti 350 kuna. Ali to nije sve: u slučaju da klijent nakon godinu dana ne bude zadovoljan uslugom i odluči zatvoriti račun, Addiko banka će mu pokloniti dodatnih 100 kuna za ukazano povjerenje.

“Ideja jedinstvenog koncepta ‘Postani Addiko’ je jednostavna, inovativna i vrlo smjela. Toliko smo uvjereni u kvalitetu naše usluge da smo sigurni kako klijenti, kada se iz prve ruke osvjedoče da im svakodnevno upravljanje financijama činimo jednostavnijim i kvalitetnijim, neće htjeti poslovati ni sa kim drugim pa makar za to imali i financijski poticaj”, izjavila je Petra Bašić Jantolić, direktorica Upravljanja proizvodima i odnosima s klijentima za građanstvo i mala poduzeća.

>>Addiko debitna kartica – pomiriši i plati

Addiko – prijatelj klijenata

Sve što novi klijenti trebaju napraviti kako bi na račun odmah u startu dobili 350 kuna jest u Addiko banci otvoriti račun na koji će tijekom narednih 12 mjeseci primati mjesečna primanja, te odabrati jedan od paketa u ponudi – Platinum, Gold, Smart i Basic. Paketi im nude razne pogodnosti poput internetskog i mobilnog bankarstva, podizanja gotovine s bankomata svih banaka bez naknade, plaćanja bez naknada u poslovnicama ili putem digitalnih kanala, plaćanja chatom putem Vibera, bogate palete osiguranja i kartica, a usto ostvaruju i pravo na povoljnije uvjete kreditiranja.

>>Addiko banka omogućila plaćanje putem Vibera

>>Posjetite Addiko Express – zabavno-digitalni bankarski kutak

Usmjerenje na klijente i adekvatno odgovaranje na njihove potrebe rezultirao je osjetnim porastom zadovoljstva klijenata banke, a tome svjedoči i činjenica da je Addiko banka ujedno i jedina banka u Hrvatskoj kojoj je dodijeljen međunarodni certifikat ‘Prijatelj klijenata’, a nedavno je proglašena i najboljom bankom u Poslovanju s građanstvom u Hrvatskoj u 2017. godini.