Payten preuzima više od 150 bankomata duž hrvatske obale

Nakon godina uspješnog poslovanja tvrtka NoteMachine Adria odlučila je napustiti hrvatsko tržište, a njihovim klijentima i partnerima ponuđena je mogućnost nastavka pružanja bankomatskih usluga na svojim lokacijama pod brandom MoneyGet ATM

182
MoneyGet ATM
[Izvor: Payten]

Kompanija Payten, jedna od vodećih kompanija na području ATM i POS usluga u Hrvatskoj te član ASEE grupe, preuzela je mrežu s više od 150 bankomata diljem hrvatske obale od tvrtke NoteMachine Adria.

Nakon godina uspješnog poslovanja tvrtka NoteMachine Adria odlučila je napustiti hrvatsko tržište, a njihovim klijentima i partnerima ponuđena je mogućnost nastavka pružanja bankomatskih usluga na svojim lokacijama pod brandom MoneyGet ATM.

Bankomatska mreža MoneyGet u vlasništvu je kompanije Payten, koja se specijalizirala za razvoj, prodaju i podršku rješenjima za plaćanje, uključujući najmodernije i najpouzdanije bankomate.

MoneyGet je nezavisna bankomatska mreža koja se proteže cijelom regijom jugoistočne Europe. Bankomati su dostupni su na brojnim lokacijama, u centrima gradova, supermarketima i turističkim lokacijama, a osiguravaju dostupnost gotovog novca lokalnoj zajednici, ali i mnogobrojnim turistima koji posjećuju našu obalu, navodi se u priopćenju Paytena.

“Kao tvrtka koja posluje s više od 500 neovisnih bankomata u četiri zemlje u regiji, uključujući Hrvatsku, Crnu Goru, Albaniju i Srbiju, radujemo se što ovom akvizicijom možemo dalje proširiti dostupnost bankomatskih usluga za sve korisnike. Naše široko iskustvo u financijskoj industriji, u segmentu bankomata i pripadajućih naprednih tehnologija, pomaže nam da korisnicima pružimo visoku dostupnost i sigurnost naših bankomata”, naglasio je Maciej Żołyński, direktor IAD & IPD grupe u Paytenu.

Payten je dio ASEE Grupe, jedne od najvećih IT tvrtki u proizvodnji i implementaciji vlastitih softverskih rješenja i usluga u regiji Jugoistočne Europe, Turskoj, Španjolskoj, Portugalu, Andori, Kolumbiji, Peruu, Dominikanskoj Republici, Slovačkoj i Češkoj Republici.