Gordana Kovačević dobitnica priznanja za transparetnost u komunikaciji

U sklopu procesa rukovođenja Gordana Kovačević je svih ovih godina važnu ulogu posvećivala transparentnoj komunikaciji, koristeći različite tehnike i alate na iskren, razumljiv i transparentan način, a svojim komunikacijskim porukama inspirirala je poslovnu zajednicu

86
Gordana Kovačević
Gordani Kovačević nagradu PRO PR Vision Manager uručio je predsjednik organizacijskog odbora Danijel Koletić

Ovogodišnja titula PRO PR Vision Manager, koja se već sedam godina dodjeljuje za transparentnost u komunikacijama, uručena je predsjednici Ericssona Nikole Tesle Gordani Kovačević. U obrazloženju članova komisije se navodi da je Gordana Kovačević: “u sklopu procesa rukovođenja, veoma važnu ulogu svih ovih godina posvećivala transparentnoj komunikaciji, koristeći različite tehnike i alate prema svim ciljnim javnostima na iskren, razumljiv i transparentan način, a svojim komunikacijskim porukama inspirirala je poslovnu zajednicu”.

Prilikom dodjele Gordana Kovačević zahvalila je organizacijskom odboru na nagradi PRO PR Vision Manager. “Ove godine kompanija Ericsson Nikola Tesla obilježava 70 godina uspješnog poslovanja. Sigurna sam da su komunikacije prema svim zainteresiranim stranama jedan od čimbenika našeg uspjeha i održivog razvoja. Ponosna sam što to prepoznaje stručna javnost. Uz  osobno priznanje, ova nagrada je dodatni motiv meni i mom timu da odgovorno, profesionalno i kvalitetno nastavimo i u budućnosti“, rekla je predsjednica kompanije Ericsson Nikola Tesla.

Nagradu je uručio predsjednik organizacijskog odbora Danijel Koletić. Uz priznanje Gordani Kovačević uručena je i unikatna statua, djelo studenta Akademije primijenjenih umjetnosti sveučilišta u Rijeci. Statua je izrađena u sklopu programa Arts&Business, unutar kojega umjetnička djela studenata ove akademije predstavljaju njihovo aktivno uključivanje u poslovnu zajednicu koja također pruža potporu umjetnosti.

Dosadašnji dobitnici ove prestižne nagrade su Jože Mermal, Emil Tedeschi, Edhem Fočo, Darko Šket, Esad Zaimović, Martina Bienenfeld i Andrej Jovanović.