Novigradski kamp Aminess Sirena dobio prestižnu oznaku ADAC Superplatz 2020

Novigradski kamp s četiri zvjezdice jedan je od najuređenijih kampova u Istri, koji nudi sve što je suvremenoj obitelj potrebno za odmor

93
Aminess Sirena

Kamp Aminess Sirena dobio je najjače priznanje u svijetu kampinga – prestižnu oznaku ADAC Superplatz 2020 – koji dodijeljuje Njemački autoklub ADAC. Ovom nagradom je novigradski kamp dospio na listu najboljih europskih kampova.

„Izuzetno smo ponosni na priznanje ADAC Superplatz 2020, jer je ono potvrda da svim našim gostima pružamo najbolju uslugu i vrhunsko iskustvo, što nam je i misao vodilja u poslovanju. Ovo posebno priznanje dolazi i kao motivacija u nastojanjima da nastavimo s ulaganjima u poboljšanje sadržaja i usluga kako bi boravak u kampu Aminess Sirena bio još bolji“, izjavila je Antonia Belević, direktorica kampa.

>>Glamping oaza kao uvertira u ostvarenje vlastitog sna

Najbolja usluga i vrhunsko iskustvo

ADAC Superplatz je najviša nagrada kvalitete koja se, već tradicionalno, jednom godišnje dodjeljuje najboljim europskim kampovima. O njegovoj važnosti govori i činjenica da je ADAC najveći njemački i europski automobilski klub koji u svojoj bazi broji više od 18 milijuna članova.

Novigradski kamp s četiri zvjezdice jedan je od najuređenijih kampova u Istri, koji nudi sve što je suvremenoj obitelj potrebno za odmor. Okružen je borovom šumom i mirnim uvalama što ga čini idealnim odredištem i za sve goste koji opuštanje u prirodi vole kombinirati s izletima u urbane centre.

>>Pogledajte kako izgleda prvi kamp s pet zvjezdica u Dalmaciji

Osim kampa Aminess Sirena, od prošle je godine nositelj značajnog priznanja njemačkog autokluba i Aminess Maravea Camping Resort koji je oznakom ADAC Superplatz 2019 potvrdio svoju kvalitetu, ali i snažnu poziciju među najboljim kampovima u Europi.

Kvaliteta je dodatno potvrđena nagradama za najbolji veliki kamp kao i nagradom za Kamp godine koje su dodijeljene na ovogodišnjim „Danima hrvatskog turizma“.