Prijave za Startup Factory 2022 otvorene su do 4. rujna

Prijave za Startup Factory, prvi hrvatski startup akcelerator i višestruko nagrađivani program Zagrebačkog inovacijskog centra, otvorene su još tjedan dana!

47
Startup Factory 2022
Prijave za novu generaciju najvećeg hrvatskog startup akceleratora otvorene još tjedan dana

Prijave za Startup Factory, prvi hrvatski startup akcelerator i višestruko nagrađivani program Zagrebačkog inovacijskog centra (ZICER), otvorene su i traju do 4. rujna,a prijaviti se možete direktno putem web stranice. Najbolje timove očekuje novčani fond od 800.000 kuna koje je osigurao Grad Zagreb, uz edukacijsku, mentorsku, promocijsku i infrastrukturnu podršku ZICER-a.

Program je kroz posljednjih šest godina uspješno prošlo 88 razvojnih timova, a 32 startupa su ostvarila bespovratna financijska sredstva u iznosu većem od 4,3 milijuna kuna.

OmoLab, BiteMe Nutrition, Iron Bull, Sportreact, Makabi Agritech, HUBBIG, Peekator… samo su neki od startupova koji su svoj uspješan put započeli kroz Startup Factory, a koje smo i mi pratili na našem portalu u rubrikama Uspješnice i Transformeri.

Želiš li i ti postati dio ove jedinstvene zajednice pametnih, vrijednih i proaktivnih ljudi, sada je pravi trenutak za to. Prijave za Startup Factory otvorene su i traju do 4. rujna 2022.

Tko se sve može prijaviti?

Prijaviti se mogu timovi ili novi startupovi koji razvijaju visokotehnološka rješenja i okupljaju od dvoje do sedmero članova komplementarnih znanja. Prihvatljiva su sva inovativna i disruptivna tehnološka rješenja, a glavna preporučena područja su:

  • zdravlje i kvaliteta života,
  • energija i održivi okoliš,
  • promet i mobilnost,
  • sigurnost i kibernetička sigurnost,
  • hrana i bio-ekonomija,
  • edukacija,
  • robotika,
  • fintech,
  • turizam,
  • umjetna inteligencija i svemirske tehnologije.

Kad postaneš dio sedme Startup Factory generacije dobivaš intenzivan raspored edukacija, vrhunske mentore te promocijsku i infrastrukturnu podršku. Timovi i startupovi tijekom programa kontinuirano će raditi s koordinacijskim timom i mentorima na razvoju tehnoloških proizvoda te s trenerom pitcha na prezentacijskim vještinama. U fokusu su 4 tematska vikend bootcampa. Svaki traje 3 dana i uključuje radionice, predavanja te događaje za umrežavanje.

A za pet najboljih timova / startupova u 2022. godini osigurana su bespovratna novčana sredstva u ukupnom iznosu od 800,000.00 kuna: dva tima u II. fazi razvoja po 250,000.00 kn te tri tima I. faze razvoja po 100,000.00 kn.

Zato ne čekaj i prijavi se na Startup Factory, prvi akceleracijski program u Hrvatskoj, te uz ZICER-ovu podršku sa svojim timom razvij tržišno održivo rješenje! Prijaviti se možeš online putem web stranice https://www.zicer.hr/akcelerator/.