Bajkoviti ispraćaj stare godine u srcu Zagreba

Zabava, dobra hrana, miris kuhanog vina te istinski blagdanski ugođaj čekaju sve nas do 7. siječnja

36
Božićna bajka by Kaufland

Treći tjedan „Božićne bajke by Kaufland“ završio je sunčanim vremenom, odličnom atmosferom i živopisnim Badnjakom. Posjetitelji su još jedan vikend uživali u najboljoj gastronomskoj ponudi, odličnoj zabavi i najboljem glazbenom programu u gradu. Petak je prošao u znaku sada već skoro tradicionalnog Kronplatz Après Ski Partya, a završio je setom DJ-a Marca Colea koji je dodatno podigao raspoloženje na trgu.

Subota je donijela još jednu Zagrebačku božićnu špicu koja je poslužila kao odlično zagrijavanje za nedjelju i Badnjak božićne bajke na kojem su nastupili veseli cure i dečki iz Jingle Brass Banda i legendarni DJ Frx, dok je večernji dio programa popratio DJ Marco Cole. Posjetitelji su mogli uživati na Božić uz Kikija Beluhana i Xmas Supaloversa koji su dodatno uljepšali ovaj divan zimski dan i večer.

Najbolji doček na glavnom trgu

Kako se kraj godine ozbiljno približava, najbolji doček je tradicionalno na glavnom zagrebačkom trgu gdje će se svi posjetitelji moći zabaviti uz cjelodnevni glazbeni program počevši s DJ Marcom Coleom do 11 sati, zatim DJ Frxom od 17 sati i Mariom Vukićevićem od 22 sata koji će predvoditi bajkoviti program novogodišnje večeri.

Uz delicije u kojima možete uživati na našim kućicama, podsjećamo sve posjetitelje da u Sibon kućici mogu sami izraditi vlastiti pjenušac sa svojim potpisom te tako ovjekovječiti najdužu noć u godini i najbolji novogodišnji tulum u gradu. Upad se ne plaća, samo donesite osmijeh i cipelice za ples!

Nemojte zaboraviti i kušati razne delicije iz svih dijelova Hrvatske na našim kućicama koje će za novogodišnju noć nuditi prave poslastice koje možete kušati samo i upravo na Božićnoj bajci!

I svakako razveselite svoje najmilije vrijednim nagradama koje su pripremili Vuk i Crvenkapica, koji će i dalje svakog četvrtka i petka u 16h zavrtiti Kaufland kolo sreće, a svakog petka i subote će najbrži i najsretniji moći osvojiti stvarno vrijedne Kaufland poklon kartice i razne druge nagrade u nagradnom kvizu.

I ne zaboravite – zabava, dobra klopa, miris kuhanog vina te istinski blagdanski ugođaj čekaju sve nas do 7. siječnja sljedeće godine!