CRO Digital Transformation MeetUp: Uloga eCommercea u digitalnoj transformaciji

MeetUp se održava u utorak, 4. travnja, u Križevačkom poduzetničkom Centru), a cilj je popularizirati i javno diskutirati o svim aspektima sadašnjosti i budućnosti koju donosi e-poslovanje u okviru digitalne transformacije

58
digital transformation meetup

CRO Digital Transformation u utorak 4. travnja u 18 sati održava drugi MeetUp, a tema je “Uloga eCommercea u digitalnoj transfromaciji”. MeetUp se održava u Križevačkom poduzetničkom Centru (KPC), a organizator je tvrtka Pragmatekh.

Cilj je popularizirati i javno diskutirati o svim aspektima sadašnjosti i budućnosti koju donosi e-poslovanje u okviru digitalne transformacije. ePoslovanje jedan je od temelja digitalne transformacije, ali još uvijek nije dovoljno popularizirano te ima još dosta prostora za unaprijeđenje poslovanja mnogih hrvatskih tvrtki.

MeetUp u Križevcima prilika je da se poduzetnici upoznaju s mogućnostima koje e-poslovanje pruža. U panel raspravi sudjelovat će Blerim Sela, predsjednik uprave Perpetuum Mobilea, tvrtke koja nudi rješenja za eCommerce, Hrvoje Veselko, direktor prodaje mStarta, nezavisni konzultant Danko Pigac, a korisnike će predstavljati Mario Rajn, izvršni direktor Trgo-Agencije i Tihomir Hodak, bivši izvršni direktor IT-a u KTC-u , a sada direktor Križevačkog poduzetničkog centra. Panel će moderirati Igor Strmečki iz Pragmatekha.