Ryanair zagrebačku bazu otvara već u srpnju i pokreće dodatne linije

Irska kompanija objavila je također da zbog dobrog bookinga linije iz Zagreba prema Bruxellesu i Milanu kreću već u lipnju, a linije prema Londonu, Rimu i Göteborgu od 23. srpnja. Od rujna se pokreću i nove linije prema Malmöu i Düsseldorfu

29
Ryanair
[foto: Ryanair]

Ryanair je u utorak, 11. svibnja, objavio da će bazu u Zagrebu otvoriti već u srpnju, umjesto kako je prvotno najavljeno u rujnu. Irska kompanija će već od 23. srpnja, umjesto od rujna, pokrenuti tri linije iz Zagreba prema Londonu, Rimu i Göteborgu.

Linije iz Zagreba prema Bruxelessu i Milanu također kreću ranije, već u lipnju ove godine, dok ostalih devet novih linija kreću od rujna, navodi portal Croatian Aviation.

Ryanair je također obavijestio da od rujna uvodi dvije nove linije prema Zagrebu: od 4. rujna uvode se linija Zagreb – Malmö – Zagreb koja će u prometu biti dva puta tjedno, utorkom i subotom, te linija Zagreb – Düsseldorf Weeze – Zagreb, koja će također prometovati dva puta tjedno, utorkom i subotom.

Karte za ove dvije nove linije već su u prodaji na službenoj stranici aviokompanije. Linije će prometovati i u zimskom redu letenja.

Ryanair će tako od početka rujna imati čak 14 međunarodnih linija iz zagrebačke zračne luke, ostavljajući pritom mogućnost za uvođenje dodatnih linija.

Kompanija ističe kako je vrlo zadovoljna bookingom na linijama iz i prema Zagrebu. To je, dodaju, isključivi razlog pokretanja spomenutih linija ranije od prvotnog plana, prezentiranoga prije mjesec dana na konferenciji za medije, prilikom najave otvaranja baze u zagrebačkoj zračnoj luci.

>>Ryanair se vraća u Zadar i dolazi u Zagreb