Idea Knockout: 20 timova bori se za odlazak na CES 2019. u Las Vegas

Na ovogodišnjem Idea Knockout dvadeset timova odmjerit će se svoje znanje, origunalnost i poduzetnički talent kako bi osvojili glavnu nagradu, sudjelovanje na CES-u, najvećem svjetskom sajmu novih tehnologija

85
Idea Knockout
Na prošlogodišnjem natjecanju pobjedu je odnio MAKERbuino, čiji je osnivač Albert Gajšak

Idea Knockout, jedno od vodećih regionalnih natjecanja u tehnološkim idejama održat će se ove godine u četvrtak, 27. rujna u zagrebačkom coworking prostoru HUB385. Čak 20 timova s fantastičnim tehnološkim idejama odmjerit će snage u znanju, originalnosti i poduzetničkom talentu boreći se za glavnu nagradu, putovanje za dva pripadnika tima u Las Vegas na CES, najveći svjetski sajam novih tehnologija.

Osim putnih troškova, pobjednički tim će osvojiti i izlagački štand na CES-u 2019 koji će se u Las Vegasu održati od 8. do 11. siječnja.

Ove godine na Idea Knockoutu nastupaju Baggizmo, Beyond Seen Screen, EayzOil, Energy Shift, Equinox Vision, Foodin, GewdGame, Global Reservations, HelloShape, Holofiction, Look@, Luxheal, Mundus tim, Orqa FPV, RoboArenas, Sunbee, Sunward, Top Digital Agancy, Vision Sport Software Solutions i Winestem.

>>Mundus pobjednik startup natječaja Good Game Liftoff

Organizator natjecanja je tehnološki časopis Bug, a partner mu je i ove godine Hrvatski Telekom, koji kao jedan od tehnoloških lidera u regiji snažno podržava razvoj startup zajednice na našem podneblju.

Peto izdanje Idea Knockouta

Idea Knockout odražava se po peti put. Na prošlogodišnjem natjecanju pobjedu je odnio MAKERbuino, prije dvije godine STEMI, prije tri godine Streaming Solutions, a na prvom natjecanju najbolji je bio DivIT s projektom Mash.me.

>>Za Makerbuino zainteresirani u Amazonu

“Sa sva četiri startupa Hrvatski Telekom surađivao je na različitim projektima, a pobjednicima i najboljim sudionicima ovogodišnjeg natjecanja nudi priliku za razvoj putem svojih programa. Nakon nastupa na CES-u svi pobjednički startupi zabilježili su svjetski uspjeh, ostvarivši brojne kontakte i narudžbe upravo tijekom svojeg predstavljanja globalnoj publici u Las Vegasu”, navodi se u zajedničkom priopćenju Hrvatskog telekoma i Buga.