Tele2 poziva korisnike na komunikaciju putem digitalnih kanala

Telekomunikacije smatramo jednim od strateških sektora nužnih za funkcioniranje društva, naročito u postojećim izvanrednim okolnostima, a trenutno je jedna od najvažnijih stvari ostati u kontaktu i pomoći jedni drugima, poručuju iz Tele2

123
Tele2
Photo by cottonbro from Pexels

Tele2 je sukladno odlukama Vlade RH o privremenoj obustavi rada trgovina, a u svrhu prevencije širenja koronavirusa i zaštite zdravlja, do daljnjega zatvorio sve dućane i Tele2 prodajna mjesta.

>>Kako povezati računalo i televizor

“Telekomunikacije smatramo jednim od ključnih strateških sektora nužnih za funkcioniranje društva, naročito u postojećim izvanrednim okolnostima jer je trenutno jedna od najvažnijih stvari ostati u kontaktu i pomoći jedni drugima. Tele2 je maksimalno usmjeren na omogućavanje komunikacije korisnicima i dio zaposlenika stalno radi na održavanju kontinuiteta poslovanja i pružanja usluga, imajući na umu zdravstvenu sigurnost zaposlenika u postojećoj epidemiološkoj situaciji u državi.”, poručuju iz Tele2.

Dostupni digitalni kanali #ostajemdoma

Korisnici se pozivaju da što više koriste digitalne kanale i ne izlaze iz domova bez nužde. Svi koji trebaju platiti računa ili nadoplatu bona, promjenu tarife, kupovinu nekog dodatnog paketa ili praćenje potrošnje mogu jednostavno i sigurno to obaviti online kanalima i putem Moj Tele2 aplikacije.

Za sva pitanja ili pomoć korisnici mogu komunicirati putem webchata ili Facebook Messengera, ili telefonski kontaktirati Službu za privatne i poslovne korisnike. Sve narudžbe iz Tele2 web shopa bit će dostavljene na adrese korisnika. Više informacija o proizvodima, uslugama i ponudama mogu se pronaći na internertskim stranicama tvrtke.

>>Banke prilagodile poslovanje preporukama Kriznog stožera

>>Pevex se fokusira na online trgovinu i prodaju građevinskog asortimana po narudžbi

Tele2 ističe da će i dalje usmjeravati sve svoje postojeće resurse kako bi korisnicima omogućili komunikaciju, kao jednu od nužnih potreba u modernom društvu i naročito u ovim izvanrednim okolnostima kada su privatne i poslovne potrebe korisnika maksimalno usmjerene na tehnološka rješenja.

“Bez obzira na neočekivane promjene koje utječu na poslovno okruženje, Tele2 pažljivo prati utjecaj društvene situacije na mrežne kapacitete i sve odluke donosi radi dugoročnog osiguranja stabilnosti mreže kako bi korisnici imali neometanu komunikaciju u trenutnim izvanrednim okolnostima.”, naglasili su iz kompanije.